duminică, 17 august 2008

Cateva dintre aparitiile despre noi in ziare..........

MONEASA - Liderii Organizatiei Judetene a TSD Arad împreună cu reprezentantii Organizatiei Municipale de Femei, au participat, la sfârsitul săptămânii trecute, la Festivalul Clătitelor desfăsurat în statiunea Moneasa.

Cu acest prilej, presedintele TSD Arad, Adrian Tincu, presedintele Organizatiei Municipale de Femei, Maria Susan, presedintele Ligii Elevilor Social Democrati Arad, Flavius Vărsendan, împreună cu un număr de 40 de TSD-isti din judetul Arad, au îmbrăcat tricourile rosii si au realizat aproximativ 1.000 de clătite, care au fost distribuite turistilor.

„Suntem la a treia editie de când participăm la Festivalul Clătitelor de la Moneasa, este un eveniment de la care nu puteam lipsi, devenind si pentru noi o traditie, de la care nu vom lipsi nici în anii următori”, a declarat presedintele Organizatiei Judetene TSD Arad, Adrian Tincu.

D.R.

Jurnalul Aradean( www.aradon.ro )

Tinerii social-democrati, alături de seniori, la Chisineu - Cris

10.08.2008

La sfârsitul acestei săptămâni, tinerii social democrati au participat la Zilele Orasului Chisineu – Cris, printre acestia aflându-se presedintele TSD Arad, Adrian Tincu, secretarul executiv TSD Arad, Radu Cristea-Cotutiu, presedintele Ligii Elevilor, Flavius Vărsendan, care s-au alăturat senioarilor: consilierul local municipal Dorel Căprar, senatorul Dan Ungureanu si Ioan Cuzman. Cu aceată ocazie, tinerii social democrati au participat la o sedintă a TSD Chisineu – Cris, la care s-a discutat despre situatia organizatiei. „După cum am promis la alegerea mea în functia de Presedinte al Organizatiei Judetene TSD Arad că vom reforma întreaga organizatie de tineret, iată că am început acest lucru, urmând ca zilnic să avem întâlniri cu membrii tuturor organizatiilor TSD din Judetul Arad, unde se va face analiză a fiecărei organizatii în parte, după care vom lua hotărârile necesare în vederea îmbunătătirii situatiei” – a declarat Adrian Tincu, presedintele TSD Arad.

www.news-ar.eu

Un etaj mai jos în ierarhia de partid, secretarul executiv al TSD Adrian Tincu si presedintele Ligii Elevilor, Radu Cristea, împreună cu juniorii arădenii participanti la cursurile Scolii Politice, au dansat până spre dimineată în compania secretarului general al PSD Titus Corlătean (foto3) iar comunistul nostru infiltrat în delegatie s-a împrietenit rapid cu una din comunistele lor (foto4) alături de care a pierdut vremea (ea fiind căsătorită) si nu a reusit să prindă nici o stire în exclusivitate din culisele PSD-ului. Singura chestie memorabilă adusă acasă pe reportofon este declaratia presedintelui Geoană, care s-a confesat tinerilor pesedisti spunându-le că îi vine să-si tragă un glont în cap de câte ori aude poanta aia cu „avem o tară frumoasă, păcat că e locuită”. Ce nu se aude pe reportofon este replica unui tânăr din sală care s-a oferit să-i pună la dispozitie liderului PSD un Kalasnikov. Prima dată gratis!

Flacăra Rosie

Niciun comentariu: